skip navigation

Recent ХК Глухів News

На майданчику спортивного комплексу «Локомотив» провели всеукраїнські змагання з роликового спорту. Зокрема, відбувся поєдинок з хокею на роликах, змагання зі швидкісного бігу та паркуру.

Участь у цьому заході взяли спортсмени з Коломиї, Харкова та Києва.

В гості до місцевих юнаків з «Коломийських Вовків», яких тренує Іван Воложанінов, завітали однолітки з «Тельбін Райдерз» з Києва. «Вовченята», які займаються цим видом спорту приблизно рік, дали справжній бій більш досвідченим киянам, та матч вийшов дуже бойовим і напруженим і не менш цікавим ніж топові ігри офіційних змагань.

А доросла команда з Коломиї отримала запрошення прийняти участь в офіційному чемпіонаті України з хокею на роликах в наступних сезонах.

Більше подробиць про цей захід дивіться у наступному сюжеті телеканалу НТК.

Відео дивитись тут: СЮЖЕТ НТК

УФХР щиро вітає всіх представників ЗМІ з Днем журналіста – святом тих, хто обрав нелегку та надзвичайно відповідальну справу – день за днем занурюватись у вир подій, першими дізнаватися   про їхній перебіг і створювати об'єктивну картину нашого життя.

День журналіста відзначається згідно з Указом Президента від 25 травня 1994 року щорічно 6 червня. Саме в цей день 1992 року Спілка журналістів України була прийнята до Міжнародної федерації журналістів, яка є найбільшою в світі організацією професійних працівників ЗМІ.

Федерація хокею на роликах бажає всім особам, причетним до ЗМІ, здоров’я, щастя, невичерпної енергії задля втілення у життя всіх задумів, планів і мрій. Нехай сенсації, які Вам доводиться висвітлювати, будуть добрими, новини – позитивними, газетні статті та телевізійні репортажі – яскравими, а гонорари – високими. Нехай Ваша робота ніколи не перетворюється на рутинне ремесло і завжди супроводжується творчими злетами, пошуками та цікавими знахідками!

|