skip navigation

З життя пішов Павло Міхонік…

By Пресслужба, 01/11/23, 5:30PM EET

Share

На превеликий жаль 11 січня 2023 року після боротьби із тяжкою хворобою у віці 56 років помер тренер нашої збірної команди України та СК «Тельбін Райдерз» Павло Петрович Міхонік.

Павло Міхонік був воротарем київського «Сокола» та столичного «ШВСМ» зразка 80-х років.

Під час ігрової кар’єри Павло Міхонік виступав не лише в чемпіонаті СРСР за київські команди, а й здобув визнання в угорському хокеї, завоювавши три чемпіонські титули з клубами «Дунафер» (двічі) та «Лехел» у 90-ті роки.

Після закінчення кар’єри гравця Павло Петрович працював директором хокейної школи «Дунафера», а з 2008 року – старшим тренером-менеджером Федерації хокею України, відповідальним за проведення дитячих та юнацьких турнірів, а також тренером воротарів національної збірної України.

Також під кінець минулого десятиріччя Павло Міхонік тривалий час працював у тренерському штабі ХК «Кременчук», з яким виграв не один комплект медалей національної першості.

З 2020 року Павло Міхонік тренував команду СК «Тельбін Райдерз» з хокею на роликах та здобув з нею два золотих комплекти нагород Чемпіонату України (2020 та 2021), та Кубок України у 2021 році.

Також Павло Петрович був тренером Збірної України з хокею на роликах. Завдяки його підготовці гравців нашого клубу, Збірна України здобула перші в історії спорту міжнародні перемоги на Кубку Нації у 2021 році довівши, що дисципліною, наполегливою працею, любов’ю та пристрастю можна перемагати та досягати будь-яких поставлених цілей.

Павло перейшов у «Тельбін» у тому числі, щоб більше часу проводити зі своєю рідною сім’єю, але своїм вкладом у команду, також отримав додаткову сім’ю у вигляді гравців «його» команди та співробітників нашого клубу.

Своєю відданістю до хокею, Павло Петрович був прикладом своїм підопічним, був справжнім взірцем та шановною людиною для кожного з нас, до його думки прислуховувались всі у нашому клубі.

Але нажаль, на 56 році життя, хвороба забрала найкращого нашого тренера...

Українська Федерація хокею на роликах та клуб «Тельбін Райдерз» висловлює глибокі співчуття дружині, донькам, всiм рідним та близьким та вболівальникам Павла Міхоніка.

Ми сумуємо разом з вами.

Спочивайте з миром, Павло Петрович…