skip navigation

     

    Ми пропонуємо

     

    Ролер-школа

    Ролер-школа найкраще підходить для знайомства з роликовим спортом. На індивідуальних заняттях ви отримуєте базові навички, які згодом покращуєте до професійного рівня на групових заняттях, після чого використовуєте набуті знання у обраній секції.
    Ролер-школа для дорослих та дітей від 3-х років. 

    Швидкісний біг

    Ваша дитина впевнено почувається на роликах, прагне вдосконалювати навички та хоче спробувати себе в професійному спорті?
    Секція "Швидкісний біг на роликах" запрошує справжніх любителів драйву для отримання екстремального задоволення.
    Участь у відкритих змаганнях, спортивні здобутки, швидкість, жага до перемоги - основні складові занять  секції .
    Тренування проходять під керівництвом багаторазової чемпіонки України на роликах  серед жінок і юніорів, переможеці чемпіонату СНД - Єлізавети Білозерської. 

    Танці на роликах

    Танці на роликах кращий спосіб вираження креативного  катання на роликах. Для спортсменів створена ідеальна  програма націлена на розкриття умінь синхронно рухатися і  гармонійно володіти своїм тілом, як у групових танцях так і в  Індивідуальної хореографії.
    Навіть якщо ви добре катаєтеся на   роликах, танці допоможуть вам відкрити щось нове і цікаве, з   чим ви точно не зустрічалися на інших заняттях. Немає межі досконалості, танці на роликах це новий рівень перевірки ваших здібностей!

    Хокей на роликах


    Спортивний клуб «Тельбін Райдерз», проводить набір хлопців та дівчат 6-15 років, у хокейну команду на роликах з м‘ячем. 
    Хокей - це фізичний розвиток, дисципліна, вольовий характер та можливість стати сильнішим. 
    Тренування проходять під керівництвом багаторазових чемпіонів України з хокею на роликах  серед чоловіків Кирила Гиренка та Владислава Лук'яненка    
                                                                                          

     

    Заявка на перше заняття

    СК "Тельбін Райдерз"

    Клуб активно почав свою роботу в 2015 році на базі дитячого центру «Наші Діти». Саме діти вибрали назву клубу: «Тельбін» пов'язали з назвою озера Тельбін у Дніпровському районі, поруч з яким знаходиться центр, а «Райдерз» символізує бажання розвивати всі спортивні дисципліни, пов'язані з роликами, у тому числі і хокей.

    Протягом цього часу клубом було створено дві команди — дитяча та доросла з хокею на роликах з м'ячем. У 2016 році чоловіча команда «Тельбін Райдерз» брала участь в чемпіонаті України і отримала звання віце-чемпіона, чотири роки поспіль наша команда здобула 4 золоті нагороди чемпіонату України (2017,2018,2019,2020) та кубок України (2017).