skip navigation

Recent Сторм Чейсерз, Харків News

На майданчику спортивного комплексу «Локомотив» провели всеукраїнські змагання з роликового спорту. Зокрема, відбувся поєдинок з хокею на роликах, змагання зі швидкісного бігу та паркуру.

Участь у цьому заході взяли спортсмени з Коломиї, Харкова та Києва.

В гості до місцевих юнаків з «Коломийських Вовків», яких тренує Іван Воложанінов, завітали однолітки з «Тельбін Райдерз» з Києва. «Вовченята», які займаються цим видом спорту приблизно рік, дали справжній бій більш досвідченим киянам, та матч вийшов дуже бойовим і напруженим і не менш цікавим ніж топові ігри офіційних змагань.

А доросла команда з Коломиї отримала запрошення прийняти участь в офіційному чемпіонаті України з хокею на роликах в наступних сезонах.

Більше подробиць про цей захід дивіться у наступному сюжеті телеканалу НТК.

Відео дивитись тут: СЮЖЕТ НТК

Як відомо, на відміну від хокею на льоду та більшості інших командних видів спорту, в хокею на роликах у складах команд у змаганнях можуть приймати участь як чоловіки так і жінки, що робить наш вид спорту дуже привабливим для багатьох людей!

Саме і в матчах чемпіонату України у складі харківських «Сторм Чейсерз» була присутня Ангеліна Майфельд.

А київський «Сіріус» представляли одразу три (!) гравчині: гокіпер Ірина Бедокурова та польові гравчині Анастасія Кузьмінська та Надія Січкар.

До речі треба відмітити, що Ангеліна Майфельд та Ірина Бедокурова також є гравчинями основного складу національної збірної жіночої команди України з хокею з шайбою на льоду та неодноразово приймали участь в офіційних міжнародних чемпіонатах та турнірах.

З Днем Тренера!

By Пресслужба 07/19/2021, 3:00pm EEST

Колектив Української федерації хокею на роликах щиро вітає всіх наставників та їх помічників з Днем тренера!

Хотілося б побажати спортивним професіоналам гідних і вдячних вихованців, творчого натхнення, терпіння, ентузіазму, енергії та впевненості у власних силах. Нехай у вас буде якомога більше учнів, яким підкориться спортивний Олімп.

Тренер — це друга сім'я для кожного, хто йде до вершин спорту. Урочисто і від щирого серця вітаємо вас, що стали нам такими рідними. Терпіння, здоров'я і нових спільних перемог!

Нагадаємо, що 19 липня в Україні відзначають професійне свято - День тренера. Це свято було введено в цьому році указом президента України «...на підтримку ініціативи працівників сфери фізичної культури і спорту».

Дата 19 липня для святкування цього свята вибрана, оскільки в цей день в 1996 році в Олімпійських іграх вперше взяла участь окрема команда незалежної України.

|